Esitelty kuva Tietoa Meista - Tietoa Meistä

Koirien ja ihmisten välinen ystävyys on pitkäaikainen suhde, jonka juuret kotieläimien pitämiseen juontavat niinkin kauas kuin 40 000 vuotta sitten. Uskotaan, että sudet on saatettu kesyttää. Se miten koirista sitten tuli pörröisiä, täplikästurkkisia suloisia olioita, joita käytettiin elokuvissa, kuten 101 dalmatialaista, saattoi johtua itsekesytyksestä.

Kumpi oli ensimmäinen? Ketut vai sudet?

Esitelty kuva Tietoa Meista Kumpi oli ensimmainen Ketut vai sudet - Tietoa Meistä

Venäjällä on myös joitakin todisteita ketuista, jotka voivat saada sosiaalisia vihjeitä ihmisiltä. Ollen ystävällisempi ihmisille on saattanut auttaa niitä saamaan ruokaa ihmisiltä. Se on kaukana sellaisesta pienestä rakkauspakkauksesta kuin Shih Tzu.

Shih Tzun esi-isät

Esitelty kuva Tietoa Meista Shih Tzun esi isat - Tietoa Meistä

Koira, joka lopulta tuottaisi Shih Tzun, oli Gobi Desert Kitchen Midden -koira, joka juontaa yli 10 000 vuotta taaksepäin. Niitä kutsuttiin alun perin Pieniksi Pehmeäturkkisiksi Luppakorva Metsästyskoiriksi.

Aasialainen kääpiökoira rotu

Esitelty kuva Tietoa Meista Aasialainen kaapiokoira rotu - Tietoa Meistä

Kiinalaiset keisarit omistivat ensimmäisen Shih-Tzun. Voi kuvitella, Kuinka kuninkaallisilta ne näyttivät pitkän turkkinsa kanssa kävellessään palatsin käytävillä.

Bostoninterrierin esi-isät

Esitelty kuva Tietoa Meista Bostoninterrierin esi isat - Tietoa Meistä

Hooper’s Judgen sanotaan olevan koira, joka on vastuussa amerikkalaisen herrasmiehen syntymästä. Hassu tosiasia on, että suurin silmä koiralla kuului Bruschille, nuorelle Bostoninterrierille. Niiden alkuperäinen nimi oli Boston Bull. Niiden päät ovat liian suuri, jotta äidit voisivat synnyttää luonnollisesti, ja sektiota tarvitaan, jotta pennut näkisivät ensimmäisen valonsa.