Rakasta hauvaasi alusta asti

Eläinten ystäville ensimmäinen valinta olisi ostaa seuraava lemmikkinsä kasvattajalta, joka huolehtii koiristaan asianmukaisesti.

Erinomaisen kasvattajan ominaisuuksia

Täydellisen perhekoiran kasvatuksen tulisi tapahtua mahdollisimman ystävällisellä tavalla huolehtimalla äidistä ja lapsesta inhimillisissä olosuhteissa. Uuden koiran ostaminen ensimmäistä kertaa voi olla jännittävä asia koko perheelle. Se on erinomainen tapa opettaa lapsille ystävällisyyttä eläimiä kohtaan ja tuoda vähän vastuuntuntoa heidän päivittäiseen toimintaansa. Olitpa etsimässä sukutaulua tai pelastettua koiraa, sen tekeminen oikealla tavalla voi säästää paljolta tuskaa ja surua.

Lisensoitujen kasvattajien prioriteettina on eläin, kun taas pentutehtailijoiden prioriteettina on raha, jonka he saavat kasvatuksesta. Paljastavia merkkejä pentutehtailusta ovat huutokaupat lemmikkien myymiseksi. Jokainen lemmikeistä välittävä näkee heti pelon eläimistä, joita asetetaan näytille, jotta meluisa väkijoukko voi neuvotella niistä. Kotona vallitsevat olosuhteet ovat eivät todennäköisesti ole vähemmän kauhistuttavat.

Pennun osto

Suomalaiset eläintenkasvattajat ovat tietoisia pienten rotujen pentujen kasvatuksesta erinomaisissa olosuhteissa.

Eri roduilla on väliä

Valitse perheellesi sopiva rotu. Et voi valita väärin suloisen Shih Tzun rakastavan luonteen kanssa tai Bostoninterrierin viehättävän vetovoiman kanssa.

Lemmikkivakuutukset auttavat pennun hoidossa

Varmista, että sinulla on oikea lääketieteellinen apua antamaan pennullesi sen ansaitseman elämän.

Blogi

Vieraile blogissa saadaksesi lisätietoja.