Shih Tzun turkinhoito on vaivalloinen asia. Näitä koiria ei turhaan verrata leijoniin, eivätkä ne ole passiivisesti mukana koko turkinhoitokokemuksessa. Oikeita työkaluja tarvitaan kunnolliseen turkinhoitoon, paljon kärsivällisyyttä sekä erikoistunut, joka tekee sen puolestasi jos olet onnekas.

Työkaluja koiran karvojen, kynsien ja korvien hoitoon

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Tyokaluja koiran karvojen kynsien ja korvien hoitoon - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Paras tapa totuttaa hauvasi terveelliseen turkinhoitoon on aloittaa sen tekeminen kun ne ovat nuoria. Kerran kuukaudessa on riittävä määrä, sillä niiden luonnolliset öljyt voivat kuivua, jos pestään liian usein. On käytettävä hyvää shampoota, ja jos kyseessä on tee se itse -työ, tarvitaan oikeita työkaluja.

Oikea pinta

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Oikea pinta - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Trimmauspöydän, alustan tai tasaisen korotetun pinnan tulisi hoitaa hommat. Shih Tzun pitkille karvoille varoituksen sanana voi sanoa, että minkäänlaista turkinhoitoa ei kannata tehdä maton päällä. Irtokarvat tarttuvat villaan todella nopeasti.

Paikka koirasi kylvettämiseen

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Paikka koirasi kylvettamiseen - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Ennen kuin aloitat likaisen Winnien turkinhoidon, on parasta tehdä kunnon pesu.

Oikea shampoo ja hoitoaine

Haluatko, että hauvastasi tulee ruusuntuoksuinen tai että kirput putoilevat kuin kärpäset, oikea tuote hoitaa homman. Shih Tzulle tarvitaan mukavaa takunselvittäjää, joka kampaa pois kaikki mahdolliset rastat. 

Puhdistuspakkaukset korville ja silmille

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Puhdistuspakkaukset korville ja silmille - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Aivan kuten ihmisilläkin, lika tykkää tarttua reikiin. Et vain halua laittaa mitään vanhaa saippuaa koirasi korvaan. Ne ovat todella arkoja.

Oikea harha kampaamiseen

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Oikea harha kampaamiseen - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Erityiset harjat on suunniteltu selvittämään takut Ladyn turkista ilman, että äidin tarvitsee hikoilla. Joten miksipä et ostaisi oikeita työkaluja ja tee työtä oikein. Hauvasi kauneus riippuu siitä, ja eikö hän olekin sen arvoinen?

Trimmaussakset

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Trimmaussakset - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Älä vain sano sanaakaan, sillä Spike saattaa hypätä ikkunan läpi, kun kuulee mainittavan saksista, mutta totuus on, että mitä terävämmät, sen paremmat.

Riipimisveitsi

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Riipimisveitsi - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Erityisesti terriereille riipimisveitsi on parempi kuin sakset. Tarvitaan jotain koulutusta sen tekemiseksi oikein, mutta hauvasi näyttää lopulta kilpahevoselta kiiltävän turkkinsa kanssa.

Hampaiden hoitotarvikkeet

Esitelty kuva Turkinhoito tyokalut taydelliselle turkille Hampaiden hoitotarvikkeet - Turkinhoito työkalut täydelliselle turkille

Jep, koiran hammasharjoja on olemassa ja miten koiran hampaita harjataan, kukin arvatkoon. Saatat joutua soittamaan ammattilaisille tämän työn hoitamiseksi.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *